Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Onze allereerste Vespa Ape gaat wekelijks mee op bedrijfsevents

Onze allereerste Vespa Ape gaat wekelijks mee op bedrijfsevents

Na een enorme zoektocht kochten we in 2015 eindelijk onze eerste Ape. Wil je meer weten over de zoektocht en over de herkomst van de Ape? Dan verwijzen we je graag naar het vorige blogbericht.

De eerste Ape is een feit

De eerste Ape kochten we net als de andere in Italië zelf. Het was een knalblauwe, niet geheel onze smaak. Er was nog het wat werk aan de winkel vooraleer we de Ape konden gebruiken als een mobiele koffiebar. Maar we gaven niet op en we vlogen er met alle goede moed in. Eerst en vooral de kleur, die moest anders.

Achteraan was de blauwe bak oorspronkelijk gesloten. We hebben de laadbak laten open slijpen zodat deze open kon tijdens onze events. Dat geeft ook een imposante indruk als je hierop gerechten en dranken presenteert. We hebben de Ape laten zandstralen en zwart geverfd. Dit zorgt voor een veel mooiere en authentiekere uitstraling voor jouw event!

De eerste Ape is een echt werkbeest en gaat wekelijks mee op bedrijfsevenementen. Door de compacte omvang functioneert deze Ape perfect als mobiele koffiebar met een kleine versnapering op een beursstand tijdens beursdeelname, seminarie, productvoorstelling… door de modulaire samenstelling is het een echte alleskunner en maken we er zelfs hapjes, street food gerechtjes, … op klaar.

Wil dit stukje nostalgie op jouw event? Dat kan!
Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

 

#Ape #VespaApe #PiaggioApe #foodtruck #mobielekoffiebar #dessertbuffet #barista #events #cateraar #catering #bongoesta #proefbeleefherinner