Business events

Sint-Maurus-hoeve: de eventlocatie voor uw bedrijfsfeest, vergadering, seminarie, …

Gelegen in het landelijke groene dorpje Beke (deelgemeente van Lievegem nabij Gent), bevindt zich omgeven door de velden de eeuwenoude hoeve “Sint-Maurus-Hoeve”.  Doorheen de jaren is de hoeve verbouwd en omgetoverd tot een prachtige event- en seminarielocatie.  Kerkvloeren, oude recuperatiestenen, eiken gebinten in de schuur, eiken poort, de grote pilaren aan de oprit, .. herinneren aan de geschiedenis van weleer.

In de Sint-Maurus-Hoeve geniet u van een sfeervolle setting voor elk bedrijfsevent in een uniek en vooral authentiek kader.

Op zoek naar een locatie waar jullie een bedrijfsfeest, opleiding, seminarie, netwerkavond, productvoorstelling of congres wensen laten door te gaan?  Afhankelijk van de opstelling kunnen er tot meer dan 120 à 170 personen in elk van onze verschillende zalen. We beschikken over 3 grote zalen, een mezzanine en twee aparte tuinen met terras.  Onze Sint-Maurus-Hoeve is vlot bereikbaar vanuit Gent en heeft meer dan 70 parkeerplaatsen.

Laat jouw bedrijfsevent organiseren door ons ervaren team en wees zelf zonder zorgen.  Wat muziek, beamer, scherm, micro, … een leuke inrichting en charmevolle zaal, heerlijke catering met focus op lokale ingrediënten, korte keten, ambacht en kwaliteit, … redenen genoeg om jullie bedrijfsevent te laten doorgaan in de Sint-Maurus-Hoeve.

Teambuildings

Vol goesting in een leuke teambuilding in onze eventlocatie Sint-Maurus-hoeve?

Contacteer ons of bekijk alvast de verschillende mogelijkheden!

Meer informatie?

Volle goesting om uw seminarie, bedrijfsevent, teambuilding, … in onze eventlocatie Sint-Maurus-hoeve te laten doorgaan?

Contacteer ons!