Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Dessert  / Mobiele koffiebar met dessertbuffet: Bon Goesta’s paradepaardje

Mobiele koffiebar met dessertbuffet: Bon Goesta’s paradepaardje

Bon Goesta staat synoniem voor genieten. En wie denkt aan genieten, denkt aan verwenkoffie. Onze jarenlange barista-ervaring delen wij graag op verschillende events. Koffie en heerlijke versnapering, de perfecte combo toch? Wat denkt u van cupcakes, dessertglaasjes, huisgemaakte koekjes, artisanale taarten,…? Loopt het water al in je mond? Opgelet dit is nog maar de inleiding, verder lezen is op
eigen risico!

Onze mobiele koffiebar met dessertbuffet beschouwen wij als ons paradepaardje als het gaat om desserts. Dieter Merckx, één van onze zaakvoerders, werkte over de jaren heen voor verschillende chefs zoals Roger Van Damme, Sergio Herman,… . Hierdoor verzamelde hij de nodige ervaring en de beste recepten voor onze desserts. Het dessert wordt gepresenteerd op een bakfiets met duwkar en de koffie wordt geserveerd vanop een zwarte Ape. Retro en nostalgie verzekerd!

Zoals je hierboven kan zien, zorgt de bakfiets met duwkar voor een heel landelijke stijl. Ons paradepaardje past dan ook best in een prachtige landelijke stal, schuur of hoeve. Organiseer je een event in een landelijke stijl, met heel wat houten balken, veel groen, velden, akkers,… Dan zal onze versiering en decor naadloos aansluiten bij de omgeving. A perfect match!

Heb jij ook heel veel goesting gekregen en wil je graag ons paradeconcept aan het werk zien op jouw event?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.