Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Bon Goesta sleepover

Bon Goesta sleepover

Eind november mochten wij gedurende 3  mooie herfstdagen de catering verzorgen voor een bedrijf ‘Connexi’ dat coachingtrajecten en intervisies organiseert… en dat in een heus Château: Château de Goyet in Namen ????. Compleet met kantelen en torentjes en moulurekes en al. En waarschijnlijk met huisspook maar dat zijn we gelukkig niet tegengekomen ????????

We mochten ontbijt, koffiebreaks, lunches met soep, salades, broodjes,… én diners (drie gangen natuurlijk, want when in a castle… ????????)  verzorgen voor een gemotiveerde groep ondernemers/accountants met knaldrang ???? Er kan natuurlijk ook niet altijd geknald worden en dan kan je in Château de Goyet helemaal tot rust komen in de prachtige groene omgeving, de mooie authentieke kasteelkamers, de uitgebreide wellness,… en de dag gezellig afsluiten aan een warm knisperend kampvuurtje.

De inspirerende kookomgeving en de persoonlijke interactie met de sympathieke crowd die wij van krachtvoer mochten voorzien zorgden ervoor dat het een heerlijke, productieve, culinaire driedaagse werd.

Het Bon Goesta team keerde moe maar voldaan én helemaal opgeladen terug naar Lievegem ❤️