Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Get married in winter wonderland

Get married in winter wonderland

De wintermaanden staan toch vooral gekend omwille van de gezelligheid, samen met vrienden en familie met een dekentje voor de haard, kerstmarktjes afschuimen, een lekkere warme chocomelk drinken,… maar ook de romantiek speelt een belangrijke rol tijdens deze mooie periode van het jaar.

Trouwen kent in Vlaanderen een stijging. Het aantal huwelijken steeg in 2018 2,1% tegenover 2017. Heel goed nieuws voor de koppeltjes. De populaire zaterdagen in juli, augustus en september zitten voor volgend jaar in onze Sint-Maurus-Hoeve al bijna helemaal vol. Reden te meer dus om een herfst of winterhuwelijksfeest te overwegen. Heb je al eens nagedacht over een kerstbruiloft of een winterbruiloft? Of twijfel je over de periode? December staat op plaats 7 als het gaat over de populairste maanden om te trouwen, januari staat zelfs helemaal achteraan ???? . Wij zullen jou helemaal warm maken waarom in de wintermaanden trouwen uniek is.

Boordevol romantiek

Zoals eerder vermeld, zitten de wintermaanden boordevol romantiek en liefde. Denk maar aan heel veel lichtjes, heel veel warmte en heel veel charme! In de winter staat de zon lager en dat zorgt voor prachtig natuurlijk licht en dito huwelijksfoto’s. Met wat geluk heb je een stralende zon een sneeuwlaagje. Een wit huwelijk is misschien nog mooier dan een witte kerst!

Warmmmm eten

In de winter heeft ons lichaam meer energie nodig doordat het buiten koud is. Dat betekent dus ook meer honger! De nood aan comfortfood was nog nooit zo hoog! Lekkere stoofpotten, stamppotten, ovenschotels… of helemaal in thema gaan met een glühwein, warme chocomelk, een kersttaart met kerstversiering om af te sluiten. Kan het nog beter? Bij Bon Goesta zijn we klaar voor de winter!

Winterhuwelijk van jullie dromen

Altijd al gedroomd van die ene locatie maar jullie kunnen ze maar niet te pakken krijgen? In de wintermaanden zijn de agenda’s van jullie favoriete cateraar, locatie, fotograaf, … minder volzet en de kans dat jullie ze te pakken krijgen, is groter!

Prachtige bruid

Ben je bang dat je het te koud zal hebben? Geen nood, als bruid zal je er even schitterend uitzien in de winter als in de zomer! Er bestaan passende bruidslaarzen, jassen, capes, … Zij zullen ervoor zorgen dat je helemaal winterproof bent en er prachtig zal uitzien in het winterlicht.

Jullie willen graag een warme winterbruiloft? Dan ben je bij Bon Goesta aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de feestmaand, jouw feestmaand wordt!

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.