Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / In blijde verwachting
klokjes bon goesta in blijde verwachting

In blijde verwachting

Week 11 en we zijn nog steeds in blijde verwachting van een beslissing voor de horeca vanuit de overheid… nog even en het wordt een olifantendracht 😉

In the meantime zitten we natuurlijk niet stil:

  • Onze rondleidingen gaan vlotjes door in onze Sint-Maurus-Hoeve (onder strikte veiligheidsmaatregelen uiteraard) Er mogen geen feesten GEGEVEN worden op dit moment maar GEPLAND wordt er vollenbak, dat kunnen wij bij deze bevestigen. Hartjes voor jullie ♥
  • Onze take-away draait lekker, zo lekker dat het zonde zou zijn om er iets tijdelijks van te maken… DUS jullie hoeven jullie Apéroboxen en ander Bon Goesta lekkers niet te missen in post-corona tijd! YAY!
  • Onze Sint-Maurus-Hoeve in Lievegem en Restaurant Mub’art zijn (ondertussen tot vervelens toe) gepoetst, geschrobd, geboend, geverfd en opgeblonken én dus helemaal ready for action. We wachten juist nog op het startschot! (Overheid, dat was een hint 🙂 )
  • Ons zonovergoten terras wordt ook grondig voorbereid want die zomer is er precies wél al klaar voor! (Overheid, dat was ook een hint 🙂 )

We willen jullie nog eens superhard bedanken voor jullie steun tijdens deze –euhm- pittige tijden, we hopen dat we er heel binnenkort weer kunnen in vliegen en kunnen doen wat we allerliefst doen: SAMEN met jullie unieke momenten creëren!