Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Summertime = smoothietime!

Summertime = smoothietime!

We zijn alweer mei, de zomer is stilaan in aantocht. Dat betekent lekkere ijsjes eten, van de zon genieten, gerekt en gestrekt op het strand bij een beachbar een lekkere cocktail drinken, zwemmen en nog zoveel meer. Ook bij Bon Goesta duiken we met veel plezier de lente en zomer in. Want summertime staat bij Bon Goesta gelijk aan smoothietime! Niet alleen smoothies natuurlijk, nog veel meer!

Smoothies

Naast het uitgebreide aanbod van prosecco’s, wijnen en champagnes bieden we in de zomer ook heel wat fruitige dranken aan zoals smoothies. We maken smoothies op basis van één soort fruit, bijvoorbeeld: ananas, mango of aardbeien. Voor de echte durvers hebben we ook een aantal smaakcombinaties in de aanslag: aardbei met framboos, bosvruchten met cranberry, exotische vruchten met ananas, … en nog zoveel meer.

Cocktail

In de zomer mag het voor sommigen al iets straffer zijn. Voor diegene hebben we ook heel wat. Al gehoord van de Jamaican Rum Punch,  de Ma’Donna of de Rhubarb Jam Jan cocktail. Dit zijn slechts enkele van het aanbod. Ben je niet zo fan van een glaasje wijn of een cocktail? Niets beter dan een frisse pint tijdens het warme weer? Dan hebben we voor jou het Gentse craftbeer Pils 13! Niet sterk genoeg? L’arogante hebben we ook!

Een leuke anekdote … de cocktail Ma’donna werd door ons speciaal uitgewerkt voor de avondopening die Sophie Snoeck hield van haar Modehuis Ma’donna in Lokeren.

Rosé, rosé, rosé!

Mooi weer vraagt natuurlijk ook om een heerlijke verfrissende rosé.

Zo hebben we alweer de heerlijke spumante rosé in ons aanbod van het wijnhuis Collalto uit Italië.  Deze Spumante Rosé wordt gemaakt van 100% Incrocio Manzoni. Deze druivensoort is eigenlijk een kloon tussen Raboso Piave en Moscato d’Ambrugo. Deze eerste geeft de Spumante die typische aroma’s van aardbeien en frambozen. Het resultaat is een verfijnde schuimwijn met 17g restsuiker per liter waardoor we wel een fris-fruitige neus ervaren maar geen overdreven zoete afdronk hebben.

Deze heerlijke spumante serveren we graag vanuit onze rode Vespa Ape bar.  Bekijk hier hoe onze Ape vorm kreeg of zie de mobiele bar in actie op een event.

 

Liever een rosé wijn?  Dan serveren we met plezier onze rosé wijn Bardolino Chiaretto van het wijnhuis Aldo Adami uit Italië.  Het familiebedrijf Aldo Adami bevindt zich in het hart van het Custoza en Bardolino gebied op de Valbusaheuvel. Al meer dan 30 jaar produceren ze de typische streekwijnen uit Verona. Deze licht roze roséwijn heeft frisse geuren van rozen en kers. De smaak is uiterst gebalanceerd; lekker zacht en elegant. Dankzij zijn frisheid is het een mooie match met schelpdieren, gegrilde of gebakken goudbrasem en wit vlees.

 

Nog veel meer summerdrinks!

Toch liever iets non-alcoholisch?  Proef dan zeker onze verschillende mocktails, de bittere crodino uit Italië, … .

We hebben ook lekkere, homemade lemonades met verschillende smaken zoals: gember, ice tea, citroen, pink lemonade, …   Je krijgt er nog geen genoeg van? Infused water hebben we ook, fris water met een heerlijk verfrissend smaakje zoals aardbei, framboos, citroen, komkommer, …

Zoals je kan lezen, zijn we helemaal summerproof en kunnen wij samen met jou niet wachten om de zomer in te gaan!

Heb je ook heel veel dorst gekregen van al dat lezen?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.

 

#zomer #summer #summertime #smoothies #homemadelemonades #infusedwater #cocktails #mocktails #catering #bongoesta #proefbeleefherinner