Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Wees erbij op onze openingsreceptie van De Lieve Goeste!
Sint-Maurus-Hoeve

Wees erbij op onze openingsreceptie van De Lieve Goeste!

Op zondag 6 oktober vieren we feest! Zaakvoerders Dieter, Katrien en Bart heten jullie samen met hun Bon Goesta-team van harte welkom op de openingsreceptie van hun restaurant De Lieve Goeste in Lievegem. We zijn er helemaal klaar voor hopelijk jullie ook!

Graag verwelkomen we jullie op onze culinaire beleving in het midden van de groene natuur! Het restaurant is omgeven door een prachtig terras, temidden van fietsroutes en wandelroutes, kortom natuur op je bord en om je heen! Jullie zijn welkom vanaf 14u tot 18u.

Kwaliteit, ambacht en korte keten zijn onze belangrijkste peilers die we met veel ‘goeste’ vertalen naar jouw bord op een eigenwijze en creatieve manier. Bij ons kan je proeven van heerlijke verse gerechten, beleef je het verhaal van onze werkwijze en laten we je achter met een prachtige herinnering die smaakt naar meer.

Goesting gekregen om onze ambacht recht uit het hart te proeven, beleven en herinneren? Noteer dan zondag 6 oktober in jouw culinaire agenda!
We verwelkomen jullie met een hapje en drankje, maken graag met jullie een praatje en laten jullie ons restaurant De Lieve Goeste met feestzaal Sint-Maurus-Hoeve ontdekken.

Wees erbij op de opening en geef ons een seintje op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected].

Adres:
Restaurant De Lieve Goeste
Rapenburg 1
9930 Lievegem