Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Lokale partners en producten  / Bon Goesta & ambacht : It’s a match!
Bon Goesta Duurzame ondernemers Dieter & Katrien

Bon Goesta & ambacht : It’s a match!

Halfoogst

Op 15 augustus hebben de meeste mensen een vrije dag want het is Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart. 15 augustus wordt in de volksmond ook halfoogst genoemd, augustus is de maand waarin de boer de meeste gewassen oogst. Halfoogst wil dus letterlijk midden augustus zeggen en zoals daarnet vermeld hebben de mensen dan een dag vrij. Ideaal om een feest te houden voor het einde van de oogst.

Het is ook de ideale moment om eventjes stil te staan bij duurzaamheid. Duurzaamheid is een hot topic en heel belangrijk voor bedrijven. Uit verschillende peilingen en enquêtes blijkt ook dat de consumenten duurzaamheid belangrijk vinden. Bedrijven moet volgens hen een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

Bijdragen aan de maatschappij

Bon Goesta draagt ook graag een steentje bij. Zo werkt Bon Goesta samen met verschillende lokale leveranciers. Stuk voor stuk zijn onze leveranciers bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Artisanaal, ambachtelijk, lekker en erkende herkomst zijn enkele, heel belangrijke waarden. We proberen zo dicht mogelijk bij onze klanten en leveranciers te staan. In het Nederlands heet dit korte keten. Dat wil zeggen dat gerechten en ingrediënten die we voor jouw neus op een bord toveren via de kortste weg en zonder tussenschakels van bij bijv. onze boer tot op jullie bord komt. Kortom de consument komt rechtstreeks in contact met de producent en omgekeerd.

Bon Goesta groenten en fruit van boer

 

Ben je als bedrijf heel bewust bezig met duurzaamheid? Je bent een voorstander van korte keten of short supply chain? Dan zijn we ongetwijfeld een match!Je organiseert binnenkort een bedrijfsevent. Duurzaamheid en korte keten is minstens even belangrijk voor jou als voor ons?

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.