Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / nieuws  / What’s in a name?

What’s in a name?

Sooooo… ‘Negen op de tien uitzendbureaus ging probleemloos in op de vraag om geen kandidaten met een naam eindigend op een -y te sturen naar een event met stijlvolle hostessen’. Gezien op de VTM deze week. Anno 2020. Ma echt hé.  ???? ????

Hierbij dan ook een kleine shoutout naar alle Britneys, Davy’s, Kelly’s, Kimberly’s, Danny’s, Chelsey’s, Lindsey’s, Amy’s, Jordy’s, Audrey’s, Tiffany’s, Kenny’s (en we kunnen zo wel even doorgaan want er zijn dus zot veel namen die eindigen op een ‘y’)… dat ons blijkbaar soms ietwat bekrompen landje rijk is. ????

Jullie zijn van harte welkom om jullie feest bij ons te houden, we zullen er zelfs helemaal niet van schrikken als dat feest minstens even stijlvol wordt als eender welk ander feest, dat niet wordt gehouden door iemand wiens naam eindigt op een ‘y’. (Want DUH en al.)  ???? ????

Mochten jullie take-away willen bestellen, doe gerust, we maken er een even stijlvol gerechtje van als voor onze klanten die geen naam hebben die eindigt op een ‘y’! We steken er deze week wél een extra portie liefde in voor jullie ????❤️

Oh en by the way: we hadden al meerdere heel erg classy Jordy’s, Britney’s en Kelly’s over de vloer. Niet gezeverd. Echt gebeurd. ????????

Have a truly lovely, merry and happy day y’all! ????