Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Take-away - Delivery  / Ook zo wild van wild?

Ook zo wild van wild?

Haaa… het vallen van de bladeren… you either love it, or you hate it.

Of je nu geniet van de prachtige herfstkleuren om je heen of je te pletter vloekt bij de overvloed aan rottende bladeren op je oprit, de herfst is in het land en daar kunnen we niet om heen.

Misschien duik je wel dagelijks bij het krieken van de dag het bos in om je te laten overdonderen door zoveel natuurpracht. Of misschien ben je niet zo’n paddenstoelen- of kastanjelover en heb je daar al helemaal geen koude neus en natte tenen voor over. That’s all good.

Sowieso zal menig foodie beamen dat het beste wat de herfst te bieden heeft rond deze tijd te vinden is op een bord. Al dan niet geflankeerd door een paddenstoel of kastanje 😉 We hebben het hier natuurlijk over dat heerlijke, sappige, malse stukje wild dat smelt op je tong en op slag al je herfstleed verzacht!

Sinds begin oktober draait het culinaire wildseizoen ook bij ons op volle toeren en kan je heel wat fazant, everzwijn of hert op onze kaart spotten. Met een passend wijntje of biertje erbij gegarandeerd een explosie van smaakbommetjes in je mond! Ontdek je favoriete wildgerechtje nu in ons take-away aanbod!