TAKE IT AWAY!

Dat 2020 een raar jaar is. En dat het maar rap 2021 is. Horen wij waaien.

Absoluut akkoord met bovenstaande. 2020 is ontegensprekelijk behoorlijk mottig. Maar let’s be positive! In tijden waarin een ellenlange waslijst aan zaken niet meer toegestaan is zijn wij al lang blij dat we onze nummer één favoriete bezigheid WEL nog mogen uitoefenen: KOKEN VOOR JULLIE ♥

Wij hopen voor iedereen dat we tegen de eindejaarsperiode terug meer mensen mogen zien, zodat we samen met familie en vrienden een mooi einde kunnen breien aan dit vreemde jaar.

We hopen voor ons in het bijzonder dat we tegen de eindejaarsperiode opnieuw onze restaurants mogen openen, maar indien dit niet het geval zou zijn zijn we al volop aan het brainstormen over hoe we er no matter what een culinair festijn van kunnen maken voor jullie. Er zijn maar weinig zekerheden deze dagen, maar jullie kunnen ervan op aan dat wij alle registers open trekken om een prachtig TAKE-AWAY FEESTMENU in elkaar te boksen!

Check it out!   Bekijk hier onze eindejaarsmenu’s om te komen afhalen voor Kerstmis en Nieuwjaar!

Nog twijfel of de vrienden of familie gaan komen eten omwille van de huidige coronamaatregelen?  No worries! Bestel alvast voor jouw bubbel, bijbestellen kan altijd!