Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Themacatering  / Vier Kerstmis op uw bedrijf
kerstmis catering bedrijf Bon Goesta

Vier Kerstmis op uw bedrijf

BRENG KERSTMIS NAAR UW BEDRIJF!

De feestdagen komen dichterbij. Het ideale moment om een bedrijfsevenement, kerstfeest of nieuwjaarsdrink te organiseren in uw bedrijf. Niets beters dan om uw bedrijf in een ware kerstsfeer onder te dompelen, toch? Bon Goesta verwent u en uw team op zowel culinair als decoratief vlak. Droom even mee.

Verwelkom uw gasten in kerststijl

Het is eind december en u wacht uw medewerkers op aan het begin van de rode loper. De ingang van uw bedrijf is versierd met gezellige lichtjes en enkele kerstbomen vol kerstballen en slingers. Een schommelend kerstbankje met sparrentakjes en een arrenslee staan klaar om uw team te verwelkomen.

Daar zijn ze, de eerste gasten. Het sneeuwt lichtjes wanneer u hen de hand schudt en uitnodigt om een onvergetelijke kerstfoto te nemen in het prachtige decor aan de ingang. Op de achtergrond klinken bekende kerstmelodieën. Na het nemen van enkele spontane foto’s vol lachende gezichten gaan ze naar binnen waar een heuse kerstmarkt op hen wacht. In het midden pronkt een spectaculaire kerstboom die u zelf hebt versierd met gepersonaliseerde kerstballen en een pakje voor elk teamlid.

Breng de kerstmarkt naar uw bedrijf

Verschillende standjes met lekkere hapjes en gerechten doen de geur van culinair genot in de ruimte verspreiden. Uw gasten kunnen zich niet alleen verwarmen aan de vuurkorven, maar ook met een warme chocomelk of glühwein, of uiteraard met een ambachtelijke jenever in de hand. Ze kunnen kiezen uit verschillende winterse gerechten, zoals braadworsten met zuurkool, gehaktballen met stoemp, flammkuchen, een lekker stoofpotje, raclette, tartiflette met aardappel, kaas en spek, en nog zoveel meer!

Wanneer de buikjes gevuld zijn, is er altijd nog plaats over voor het dessert. Pannenkoeken, wafels, appelbeignets of hemelse appelstrudel, dat lust toch iedereen? Terwijl iedereen nog nageniet van de overheerlijke smaken, knalt het sneeuwkanon bakken sneeuw door de lucht om de après-ski-fuif te openen. De DJ neemt het over van de kerstmuziek en laat bekende dansplaatjes door de speakers galmen. Het feest is geopend!

Blik tevreden terug op een geslaagd eindejaarsfeest

En terwijl iedereen alle remmen losgooit op de dansvloer kijkt u tevreden toe hoe uw medewerkers genieten van het feest dat u speciaal voor hen organiseerde. Als ambassadeurs van uw bedrijf zullen ze hier vast en zeker nog lang over napraten, niet alleen met elkaar, maar ook met (potentiële) klanten en mogelijke nieuwe talenten die uw team willen komen versterken. Een bedrijfsevenement is een schot in de roos voor de onderlinge sfeer en uw uitstraling naar de buitenwereld.

Bon Goesta weet hoe belangrijk de sfeer in uw bedrijf en uw employer branding voor u zijn. Daarom is alleen het beste goed genoeg voor al uw bedrijfsevenementen. Zet het nieuwe jaar goed in met een kerst- of nieuwjaarsfeest op maat van uw bedrijf en doe een beroep op Bon Goesta voor de catering en aankleding van uw event. Meer informatie of graag een vrijblijvende offerte? Mail gerust naar [email protected] of bel ons op 09/335 27 77. Wij helpen u graag om van uw feest een onvergetelijk succesverhaal te maken!