Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Hoe overtuig je klanten om naar jouw bedrijfsevent te komen?

Hoe overtuig je klanten om naar jouw bedrijfsevent te komen?

De zomervakantie zit erop! De kinderen en jongeren hebben alweer een maand school achter de rug, de mama’s en papa’s moeten werken,… Iets waar we met z’n allen toch minder hard naar uitkijken, maar wat moet, moet!

Waar we dan wel naar kunnen uitkijken, zijn de recepties die worden gegeven in vele bedrijven die uit verlof zijn en er met veel goesting terug ingevlogen zijn in september. Lekker eten en drinken, wie houdt er niet van? Bij Bon Goesta is het onze forte en we zijn er zot van. We hebben al gesproken hoe we een opendeurdag, seminarie, productvoorstelling dat tikkeltje specialer kunnen maken. Dat kan je hier lezen. Ook spraken we reeds over hoe we jouw bedrijfsevent naar een hoger niveau kunnen tillen met professionele catering, dat lees je hier.

Hoe we de klanten, stakeholders,… moeten verwennen op een event is na vele jaren ervaring geen geheim meer voor ons. Afgezien daarvan heeft elk event een eigen aanpak nodig en komen we bij het Bon Goesta-team steeds voor nieuwe uitdagingen te staan die een andere aanpak en denkpiste vereisen. Dat dwingt ons creatief te blijven en out-of-the-box te denken en zo wordt het nooit saai.

Hoe zet je jouw bedrijf in de kijker?

Maar hoe overtuig je de mensen om naar jouw event te komen? Hoe verlaag je die drempel? Het is heel belangrijk om eruit te springen en op te vallen. Wat kan jij bieden wat de concurrentie niet kan? Unieke ontvangst, aantrekkelijk en inhoudelijk programma, heerlijke catering, dranken, … Je moet de klanten net die extra impuls geven om hen te overtuigen naar jouw event te komen. De tijd dat bezoekers enkel naar een bedrijfsevent of seminarie kwamen voor de sprekers gaat meer en meer voorbij. De breaks, lunch of diner maken een belangrijk onderdeel uit en verwachten ook de nodige omkadering. Neem dus zeker een eventbureau onder de arm om jouw event een creatieve invulling te geven.

Breng tevens de behoeften van jouw bezoekers in kaart zodat je weet hoe je hen kan overtuigen om naar jouw event te komen.

Een bekende/belangrijke keynotespreker of aantrekkelijk programma kan zeker al een meerwaarde bieden. Ook hier kan Bon Goesta jou helpen! Door onze ervaring hebben we al voor heel wat bedrijven gewerkt en op tal van beurzen gestaan: Wolters Kluwer, Euro Gijbels, Metro, U&I Learning, …

Je organiseert een receptie, seminarie, bedrijfsevent en je wilt je bedrijf in de kijker zetten? Bon Goesta kan je zeker helpen! Wees er zeker op tijd bij want het najaar is voor veel bedrijven en cateringzaken een drukke periode!

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.