Feestzaal Sint-Maurus-Hoeve / Events  / Throwback huwelijksfeesten

Throwback huwelijksfeesten

Juli en september meest populaire maanden om te trouwen!

In de lente en de zomer trouwen heel wat koppels. Volgens de Statbel zijn juli en september de populairste maanden om te trouwen, goed weer zal hier uiteraard een grote factor in spelen. Nog een ander leuk weetje: de scheidingen dalen! Alleen maar goed nieuws dus dames en heren!

Graag blikken we even terug op de huwelijksfeesten van de afgelopen maanden. Huwelijksfeesten … het is een van de favoriete events van leading lady Katrien. Om Katrien eventjes te quoten “ja, dat is de schoonste dag van de mensen hun leven en om dat mee te mogen organiseren en de catering daarvan te voorzien, da’s prachtig en daar ben ik altijd graag bij”.

Een huwelijksfeest is al het ware de feestelijke afronding van het huwelijk en deze moet tiptop in orde zijn. Alles moet tot in de puntjes voorbereid worden.

 

Ben je nog op zoek naar een trouwlocatie?

Lees dan zeker dit blogbericht!

Heb je zelf nog een trouw in het verschiet en je bent op zoek naar een professionele cateraar die alle zorgen uit je handen neemt? Van de inkleding tot de afwas, je hoeft je over niets zorgen te maken. Een beetje rust na die drukke periode heb je dubbel en dik verdiend en het is zoals Katrien zei “de mooiste dag van je leven” en dan verdien je het om met volle teugen te genieten van het feest, je man/vrouw en de professionele catering.

Nog op zoek naar een unieke locatie? Lijkt onze feestzaal Sint-Maurus-Hoeve in Lievegem nabij Gent jullie iets?

Sint-Maurus-Hoeve feestlocatie Beke Lievegem (omgeving Gent)

Contacteer ons telefonisch op het nummer 09 335 27 77 of mail naar [email protected] voor vrijblijvende informatie.